NÄTVERK

Förutom att följa oss på vårt konto på Instagram och vår sida på Facebook så kan Du bli medlem i vår privata FB-grupp. Det är gratis och där hjälps vi åt med att tipsa varandra, det går att ställa frågor till andra i gruppen och bidra med erfarenheter man själv har, även anonymt.

Klicka HÄR så kommer Du till den privata Facebook-gruppen.

Dessutom finns det så många barns och familjers, ofta gripande, historier som aldrig blir berättade, eftersom många föräldrar helt förståeligt värnar mycket om sina barns integritet. Därför möjliggör vi för dessa historier att komma fram genom ett koncept vi kallar ”Sharing Sunday”.

Dela gärna din Pusselfamiljs historia, er resa, dina tankar och känslor som du satt på pränt eller vad du än vill förmedla. Det kan vara i löpande text eller som en dikt. Glada texter eller tunga. Du kan vara anonym eller stå med ditt namn. För att ingen någonsin mer ska behöva känna sig ensam. För att fler i omgivningen ska förstå hur det är att leva i en Pusselfamilj. Att dela med sig av sin historia ger styrka även åt andra. Vi tror så starkt på vikten av att kunna ta lärdom av de utmaningar vi kämpar med och att ta vara på alla bra och fungerande strategier. Mejla oss på: [email protected]

Dessa historier publicerar vi löpande på våra konton på:

Instagram och Facebook @pusselfamiljen

Följ oss gärna

på Instagram och Facebook!

Vi arbetar engagerat för vara en plattform som inriktar sig på att utbyta erfarenheter,
ge stöd, erbjuda givande nätverk, pepp, tips, reflektioner, aktuell bevakning och
vi brinner för att sprida information och förståelse om NPF.