HELA SPEKTRAT 15/3, 8.30-11.45 PÅ LILLA CIRCUS, STOCKHOLM

fotograf-maja-brand-hela-spektrat

Varmt välkomna på Hela Spektrat-seminariet den 15 mars på Lilla Cirkus i Stockholm! Det blir en förmiddag med inspirerande samtal om hur vi tillsammans kan skapa fler glädjefyllda sammanhang och en mer meningsfull fritid för barn med autism!

Min Stora Dag och Autism Sverige har bjudit in experter, föräldrar och inspiratörer – samt barn och vuxna med autism och det går att läsa mer om alla medverkande när man klickar på länken till anmälan. 

Petra Björkman har barn med autism och vet hur utmanande föräldraskapet kan vara. Hon grundade därför plattformen och bolaget Pusselfamiljen AB, för att sprida kunskap och förståelse. Där kan föräldrar, anhöriga och skolpersonal få coachning, tips och råd samt ge stöd till varandra. Petra brinner för barnens aktiva fritid och fokuserar gärna på lösningar. ”Men för att hitta lösningarna behöver vi förstå varför problemen uppstår!”

UR PROGRAMMET
● Så ger vi barnen en mer glädjefylld fritid
● Föräldrars erfarenheter och råd
● Att bemöta starka känslor klokt
● Leva med autism
● Datorn – en bra vän trots allt?
● När hjälper vi, när stjälper vi?
● Fakta och nyheter

Välkommen att tipsa vänner och kollegor som vill anmäla sig. Säkra din plats redan nu! Sista anmälningsdag är den 24 februari. 

Projektet Hela Spektrat är initierat av Min Stora Dag och Autism Sverige för att bidra till en givande fritid och fler meningsfulla sociala sammanhang för barn med autism. De har ibland svårt att hitta aktiviteter som fyller på med energi. Det krävs förståelse, rätt bemötande och ofta anpassningar för att barnen ska kunna delta.

Hoppas att vi ses där! /Petra

Petra Björkman
Petra Björkman
Grundare av Pusselfamiljen