FÖRELÄSNINGAR

Här kommer vi att lägga upp PUSSELFAMILJENs skräddarsydda föreläsningar som Du har möjlighet att boka Din biljett till, oavsett om den är digitalt livesänd eller om den är på länk i efterhand. Föreläsningarna är inspelade i studio och Du får alltid Ditt egna exemplar av föreläsningens innehåll som en pdf så att Du slipper anteckna det som sägs. Målet är att vi ska erbjuda Er givande föreläsningar som ska kunna ge tips, råd, inspiration, förståelse och berika kunskapsmässigt.

Föreläsningar

”DET UTMANANDE FÖRÄLDRASKAPET”

med Bella Stensnäs

Om stresshantering, droppen som får det att rinna över, vikten av återhämtning och hur man undviker att drabbas av utmattning.

Föreläsningar

– ”Det som brukar vara en av de största riskfaktorerna när det gäller att hamna i en utmattning är att det saknas både tid
och plats att få återhämta sig.
För många föräldrar till barn med stora behov är tyvärr oftast hemmet inte den plats för vila och rekreation som det borde kunna vara utan det är snarare t o m tvärtom”, menar Bella.

”DET UTMANANDE FÖRÄLDRASKAPET”

Digital, specialinspelad föreläsning för PUSSELFAMILJEN med Bella Stensnäs, legitimerad psykolog, och en av de främsta i Sverige inom området kombinationen stressrelaterad ohälsa, utmattningssyndrom samt neuropsykiatri och är en uppskattad föreläsare och utbildare. Bella har sedan 2004 arbetat inom specialistvård för människor med utmattningssyndrom. Föreläsningen vänder sig inte bara till föräldrar med NPF-diagnoser utan till alla föräldrar som upplever att de lever lite ”som i en tumlare” för att få ihop livspusslet. Du får med Dig insikter, aha-upplevelser och tydliga verktyg för att kunna förändra Din situation.

FÖR ATT TA DEL AV FÖRELÄSNINGEN

1. Mejla oss på: [email protected]
2. Uppge: Namn, mejladress & mobilnr
3. Du får ett bekräftelsemail. (Kolla skräpkorgen)
4. Swisha enligt instruktionerna.
5. Länk sänds ut till Dig och
se den när det passar DIG!

PRIS: 200 kr

Du får en pdf av föreläsningen så att Du kan ägna
Dig åt att lyssna och inte anteckna.

Denna sida är tillägnad Föreläsningar. Här kommer vi att lägga upp PUSSELFAMILJENs skräddarsydda föreläsningar som Du har möjlighet att boka Din biljett till, oavsett om den är digitalt livesänd eller om den är på länk i efterhand. Föreläsningarna är inspelade i studio och Du får alltid Ditt egna exemplar av föreläsningens innehåll som en pdf så att Du slipper anteckna det som sägs. Målet är att vi ska erbjuda Er givande föreläsningar som ska kunna ge tips, råd, inspiration, förståelse och berika kunskapsmässigt.